نماينده ولي فقيه در آذربايجان شرقي و امام جمعه تبريز با تاکيد بر معرفي پتانسيل اقوام کشور با زبان هنر گفت : جامعه امروز ما نيازمند توليدات سينمايي به زبان هاي مختلف اقوام بوده جشنواره فيلم اقوام ايراني مشعل اتحاد ملت ما است.
به گزارش روابط عمومي جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی به نقل از دفتر نماينده ولي فقيه در آذربايجان شرقي حجت الاسلام و المسليمن سيد محمدعلي آل هاشم در ديدار رئيس جشنواره ملي فيلم اقوام ايراني با بيان اينکه تنوع فرهنگي اقوام ايراني داراي ظرفيت هاي بالقوه است گفت : جشنواره ملي فيلم اقوام ايراني با زبان هنر و سينما تنوع فرهنگي و ظرفيت ها را به نمايش خواهد گذاشت و مشعل اتحاد ملت را روشن تر خواهد کرد.
امام جمعه تبريز با تاکيد بر اينکه همه دستگاه اجرايي و متوليان فرهنگ و هنر استان بايد در خدمت جشنواره ملي فيلم اقوام ايراني باشند افزود : در مقطع حساس کنوني که دشمن با تمام توان و با هجمه هاي فرهنگي وحدت و يکپارچگي ملت ما را نشانه گرفته اند برگزاري اين جشنواره ملي يک ضرورت است.
وي ادامه داد : اگر ما براي حوزه هاي فرهنگي و بيان ارزش هاي ملي و ديني با زبان هنر برنامه ريزي نداشته باشيم، ديگران برنامه ريزي خواهند که رخنه آن ها به فرهنگ اصيل ايراني و اسلامي آسيب هاي جبران ناپذيري در پي خواهد داشت.
نماينده ولي فقيه در آذربايجان شرقي تلاش هاي خستگي ناپذير مديران و عوامل اجرايي جشنواره را قابل تقدير دانست و خطاب به آنها گفت : حساسيتي که براي پيشبرد اهداف جشنواره در نظر گرفته ايد ميتواند مفاهيم غني از فرهنگ و آداب و رسوم ملت ايران را به تصوير بکشيد و در قاب سينما ماندگار سازيد.
حجت الاسلام و المسليمن آل هاشم با تاکيد بر اينکه سينماي بعداز انقلاب مانند دژ مستحکم در برابر نفوذ انديشه هاي بيگانه عمل کرده است گفت : از نگاه رهبر انقلاب فيلم و سينما خيلي عنصر جذابي است، رسانهي فوقالعادهاي است، يعني واقعاً الان هيچچيزي مثل سينما اثرگذاري نيست.
امام جمعه تبريز کارآمدترين روايتگرِ واقعيت و حقيقت را سينما عنوان کرد و تاکيد کرد : هنر سينما بلاشک يک هنر برتر است؛ که هيچ روايتگري تاکنون در بين اين شيوههاي هنرىِ روايت يک واقعيت و يک حقيقت کارآمد، پيشرفته و متعالي نبوده است.
در ابتداي اين ديدار مهدي حيدري رئيس جشنواره ملي فيلم اقوام ايراني از روند اجرايي جشنواره، مراسم رونمايي از پوستر جشنواره، اهداف جشنواره و نگاه مثبت وزارت ارشاد به جشنواره گزارش داد.
حيدري با تقدير از نگاه جامع علمي حجت الاسلام و المسليمن آل هاشم به مباحث فرهنگي خصوصا نگاه حمايتي به جشنواره فيلم اقوام از همکاري همه جانبه دکتر تراب محمدي و مجموعه استانداري آذربايجان شرقي تقدير و از عدم همکاري برخي دستگاههاي استان گلايه کرد.
کريم فرشاد دبير اجرايي جشنواره نيز از هزينه کرد بيش از يک ميليارد توماني موسسه فصل هنر براي ايجاد زيرساخت هاي جشنواره ملي فيلم اقوام و از اقدامات اجرايي انجام شده، تعداد فيلمهاي رسيده به دبير خانه جشنواره، پتانسيل ها نيازمندي ها جشنواره گزارش داد.
فريد حيدري قائم مقام رئيس جشنواره ملي فيلم اقوام نيز در اين ديدار ،با اشاره به اهميت و جايگاه استراتژيک اين در سينماي ايران اين رويداد مهم فرهنگي هنري را نقطه عطفي در اتحاد فرهنگي، سياسي و اجتماعي اقوام ايراني دانست.