همراهی دانشگاه هنر تبریز با جشنواره ملی جاده سبز

همراهی دانشگاه هنر تبریز با جشنواره ملی جاده سبز

نشست تعدادی از اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه هنر اسلامی تبریز و مدیران موسسه فرهنگی هنری فصل هنر با موضوع جشنواره ملی چند رسانه ای جاده سبز در سالن کنفرانس این دانشگاه برگزار شد.

این نشست با حضور محدتقی پیربابایی، رئیس دانشگاه، کاظم پورالوار، مدیر کل حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل، علی نعمتی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر اسلامی تبریز، مهدی حیدری، مدیر مسئول موسسه فرهنگی هنری فصل هنر ، فرید حیدری، مدیرعامل موسسه و دبیر جشنواره ملی چندسانه ای جاده سبز و زینب عریی، مدیر ارتباطات سازمانی جشنواره برگزار شد و شیوه های همکاری این دو مجموعه در حوزه های مختلف از جمله مشارکت در برگزاری نخستین دوره جشنواره ملی چندرسانه ای جاده سبز بررسی شد.

رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز با استقبال از برگزاری جشنواره ملی چندرسانه ای «جاده سبز» گفت: مشارکت دانشجویان در چنین رویدادی ضمن ایجاد انگیزه و فرصت کسب تجربه، به آکادمیک شدن تولیدات چندرسانه ای کمک می کند.

محمد تقی پیر بابایی با بیان اینکه دانشجویان دانشگاه هنر اسلامی تبریز در رشته های گرافیک، هنرهای تجسمی و چندرسانه ای می توانند در این جشنواره حضور یابند تاکید کرد: برگزاری چنین رویدادهایی در دانشجویان انگیزه ایجاد کرده و کمک می کند که فعالیت ها‌ و‌ تولیدات هنری دانشجوبان دیده شود.

پیر بابایی با اشاره به اهداف فرهنگی این جشنواره و ارائه الگوهای مناسب برای شهروندان تصریح کرد: پرداختن به موضوعاتی مانند اصلاح فرهنگ رانندگی، لزوم مراعات قوانین و مقررات رانندگی، رعایت حال شهروندان و ... می تواند در فرهنگ سازی برای این موضوعات مفید باشد.

فرید حیدری مدیر عامل موسسه فرهنگی هنری فصل هنر و دبیر جشنواره ملی چندرسانه ای «جاده سبز»، نیز در این دیدار، اظهار کرد: برگزاری نشست های تخصصی و ورکشاپ های هنری و رسانه ای با مشارکت دانشگاه هنر اسلامی تبریز و موسسه فرهنگی هنری فصل هنر می‌تواند ‌به برگزاری باشکوه جشنواره کمک کند.

جشنواره

وی امکانات سخت افزاری و نرم افزاری دانشگاه هنر را ظرفیتی ارزشمند در راستای برگزاری جشنواره جاده سبز عنوان کرد و گفت: تولیدات دانشجویان رشته های چندرسانه ای و گرافیک متناسب با محورهای موضوعی و اهداف جشنواره منجر به آکادمیک کردن تولید محتوای خلاقانه خواهد شد.

فرید حیدری با تاکید بر هدفمند سازی تولیدات چندرسانه ای جشنواره، گفت: تولیدمحتوای موضوعی و تخصصی در حوزه راه و حمل و نقل توسط دانشجویان هنر با ‌پشتوانه آکادمیک می تواند فضای رقابتی این جشنواره را پرشور کرده و یک بانک اطلاعاتی تولید محتوا به صورت تخصصی ایجاد کند.

مهدی حیدری، مدیرمسئول موسسه فرهنگی هنری فصل هنر نیز در این نشست، اظهار کرد: این رویداد با شعار چشم به راهیم، یک بستر و ظرفیت رسانه ای فراگیر است که می تواند هنرمندان و فعالان رسانه ای و دانشجویان رشته های هنری و حوزه رسانه و ارتباطات را با هر سلیقه و نگاهی نسبت به اهمیت ایمنی جاده ها و حمل و نقل درگیر نماید.

زینب عربی- مدیر ارتباطات سازمانی جشنواره نیز ضمن تشکر از ریاست دانشگاه هنر اسلامی تبریز، اظهار کرد: ارتباطات سازمانی جشنواره نیز از تمامی ظرفیت های خود در راستای برگزاری باشکوه و ایجاد یک تعامل پویا بین دانشگاه و جشنواره جاده سبز استفاده خواهد کرد.

جشنواره
جشنواذه
هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...